Naast fijne kinderopvang biedt Mini Stek meer!

Zie hier een aantal activiteiten uitgelicht

kinderkapper

Kinderkapper

Wordt je haar echt te lang of is het tijd voor een andere coupe? Iedere maand komt de kinderkapper langs. Terwijl jij op een hoge stoel, met een prachtige kapmantel om naar je vriendjes zit te kijken, zie je er in 10 minuten weer prachtig uit!

Muziek 1

Dansen & Muziek

Dans en zing je mee? Jennifer van de dansformule komt regelmatig met je dansen en Michael komt muziek met je maken en liedjes met je zingen op onze dagverblijven.

kiwi

Kiwiclub

Op vrijdagmiddag kun je heerlijk dansen bij de Kiwiclub. Quirine geeft kleuter- en kinderdans in de speelzaal van de OBS Tuindorp. Je kunt je rechtstreeks bij haar aanmelden en daar krijg je zeker geen spijt van!

deops

Opvoedstek

Kinderen opvoeden blijft een uitdaging! Ze zijn lief, grappig, slim en soms brutaal, boos, driftig, ondeugend of onbereikbaar. Wij bieden een plek waar je je opvoedvragen met ons kunt delen. Laagdrempelig, per mail, vraag je advies aan Opvoedstek over de lastige momenten met je kind. Vanuit onze opvoedvisie denken we met je mee.

logo-matchpoint

Matchpoint

Mini Stek staat voor een doorgaande lijn. Na het dagverblijf stroom je (onder voorwaarden) door naar de buitenschoolse opvang. Maar we bieden meer!

Als je ondersteuning nodig hebt op de middelbare school, dan kun je naar Matchpoint. Een studieplek waar je niet afgeleid wordt en hulp krijgt bij het plannen van je huiswerk. Gek genoeg ook best gezellig. Het team daar bestaat uit slimme studenten, die graag helpen bij vakken die je lastig vindt.

ehbocursus

EHBO Cursus

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is fijn om te weten hoe te handelen als er iets gebeurt. Voor de ouders organiseert Mini Stek in samenwerking met MEDAC jaarlijks een cursus kinderEHBO. In deze uitgebreide cursus oefen je alle EHBO vaardigheden die nodig zijn voor het verlenen van eerste hulp bij kinderen van 0 tot 12 jaar.

mini stek