Kinderdagverblijf

Half acht ‘s ochtends, de deuren van onze dagverblijven gaan open. De vaste pedagogisch medewerkers hebben zin in een nieuwe dag op het kinderdagverblijf met jou en je vriendjes. Hoe is het met je? En waar heb je zin in?
Wil je graag rustig rondkijken of ga je actief op onderzoek uit? Na een ochtend spelen en ontdekken gaan we gezellig samen eten. Je ouders laten ons weten of je een boterham of warme (biologische) maaltijd eet. Daarna kruip je lekker in je vaste bedje. We hebben aandacht voor het ritueel dat daarbij hoort.

Iedere middag is er weer genoeg te ontdekken. De pedagogisch medewerkers zijn experts in het aanbieden van activiteiten. Er is genoeg ruimte, we dagen je uit met ons speelgoed, dus de dag vliegt voorbij. Wij nemen de tijd voor een uitgebreide overdracht. Om half zeven gaat iedereen naar huis en sluiten onze deuren weer. Wat heb je veel te vertellen aan het eind van de dag!

kinderdagverblijf pedagogiek

Pedagogiek

Vaste pedagogisch medewerkers van ons kinderdagverblijf zorgen dat je je snel vertrouwd voelt. Er is aandacht voor wie jij bent en wat jij nodig hebt. Ze kijken en luisteren eerst naar jou, daarna komen ‘de regels’. Je zou het verbindend opvoeden kunnen noemen. Hoe oud je ook bent, de kern van onze benadering blijft hetzelfde. Je wordt positief benaderd en er wordt met interesse zonder oordeel gereageerd.

kinderdagverblijf ouderportaal

Ouderportaal

Hoe weten jouw ouders wat jij allemaal hebt meegemaakt? Bij Mini Stek doen we dat met een overdracht aan het einde van de dag, maar ook via het ouderportaal. Op je eigen pagina worden je avonturen gedeeld. Met wie speel je, wat heb je gedaan, waar moest je erg om lachen, wat vond je spannend. De groepsleiding deelt dit al in de loop van de dag. Zo weten je ouders wie je vriendjes zijn en kunnen zij ook nog snel een berichtje sturen als het nodig is. Persoonlijk contact en korte lijnen, zo doen wij dat bij Mini Stek.

kinderdagverblijf warm eten

Warm eten

Als je een hele dag intensief aan het spelen bent, is gezonde voeding belangrijk. Op de flesvoeding na is bij Mini Stek alles inclusief. De gevarieerde en biologische warme maaltijden laten je kennismaken met veel verschillende smaken. Wat is het gezellig om samen met je groepsgenootjes en pedagogisch medewerkers te ontdekken en te proeven. Voor je ouders is het ideaal. Na een lange werkdag hoeven ze niet direct te koken. Jij hebt je fruit en groente al binnen!

kinderdagverblijf babygroepen

Babygroepen

Je bent nog zo klein als je bij ons begint! Vanaf 8 weken ben je welkom bij één van onze babygroepen. Wij vinden dat persoonlijke aandacht, continuïteit en rust de belangrijkste ingrediënten zijn om te voldoen aan de basisbehoeften van een baby. Met vertrouwde gezichten voel je je veilig en kun je je hechten. Daarom start je bij ons altijd in een horizontale babygroep.

Onze Buurten

Hokus Pokus

Willem Schuylenburglaan 1
3571 SB Utrecht

  030-2803479
 hokuspokus@mini-stek.nl

Mikado

Van Lieflandlaan 68
3571 AE Utrecht

  030-2817993
 mikado@mini-stek.nl

Biebelebons

Voorveldselaan 2
3573 PV Utrecht

  030-271 65 88
 biebelebons@mini-stek.nl

De Boerderij

Voordorpsedijk 35a
3737 BL Groenekan

 030 7433918
 boerderij@mini-stek.nl

Landelijk Registratienummer 155303909

mini stek