circle image

Thuis voelen

Een vaste groep, betrokken pedagogisch medewerkers en mooi ingerichte ruimtes waar je de weg weet. Allemaal ingrediënten die zorgen dat je je thuis kan voelen. Bij Mini Stek word je gezien en zijn de pedagogisch medewerkers oprecht nieuwsgierig naar wie je bent, wat je leuk of spannend vindt en waar je blij van wordt. Je wordt positief benaderd en er wordt met interesse zonder oordeel op je behoefte gereageerd. Voeg daar de vriendjes uit de wijk aan toe en Mini Stek is de vertrouwde plek waar je met plezier naar toe gaat.

circle image

Spelen

Uitdagend speelgoed, mooie materialen, activiteiten die aansluiten bij je interesses, pedagogisch medewerkers die openstaan voor je creatieve plannen, deze volgen en inspireren. Bij Mini Stek heb je de ruimte om te ontdekken wat je talenten zijn en waar je plezier in hebt. Zelfstandigheid, flexibiliteit, zelfvertrouwen en creativiteit worden gestimuleerd. Lekker zelf uitproberen met een vertrouwd vangnet als iets even niet lukt. Heerlijk spelen en na een fijne dag moe maar voldaan weer naar huis, dat kan bij Mini Stek.

circle image

Vriendjes

Mini Stek is een spil in de wijk. Hier maak je vrienden, hoe klein je ook bent. De vriendjes uit de straat, van de sportclub of uit je klas zitten bij je in de groep. En je maatje van het dagverblijf kom je, ondanks een andere schoolkeuze van je ouders, weer tegen op de buitenschoolse opvang. De pedagogisch medewerkers stimuleren spelen met elkaar en helpen je als het nodig is. Ze zorgen voor gezamenlijk plezier waardoor je je thuis voelt in de groep. Ze zijn altijd bereikbaar terwijl jij met je vrienden avonturen beleeft waar je later als ‘oud Mini Stekker’ met plezier nog over praat.

circle image

Met elkaar

Een gezellige groep met veel verschillende kinderen. Samen grappen maken, elkaar helpen, lachen en rekening houden met elkaar. Pedagogisch medewerkers die oog hebben voor iedereen en begeleiden als je het even niet meer weet. Bij Mini Stek leer je je in een groep te bewegen. De lijntjes tussen jou, je ouders en de pedagogisch medewerkers zijn kort waardoor thuis en opvang goed op elkaar afgestemd zijn. Zo beleef je vol vertrouwen, zelfverzekerd en ontspannen de dag.

mini stek